Una dintre cele mai controversate idei de torturi la Moda in 2018 este ideea brioselor. Daca doresti ceva diferit si nu vrei sa optezi pentru tortul de Nunta Traditional, briosele pot fi facute, de asemenea, intr-o varietate de arome. Acestea sunt Alternativa la Moda en 2018, fiind dans topul preferintelor nonconformistilor. Torturile de Nunta “Cupcake” sunt mai ieftine si totodata mai usor de realizat decat cele traditionale. Ai Libertatea de a alege mai multe arome, design-URI si MODELE, iar in cazul in care nu te Poti hotari, Poti oricand combinaison alegerile, rezultand ceva INEDIT. Tort de Nunta grandios – Modul superlativ de a a răsfăța PE toți nuntașii și a le arăta că îi iubiți! Momentul culminant al unei NUNȚI DE VIS, CA DIN POVEȘTI! Daca sunteti convainsi ca un astfel de modèle va reprezinta si VI se potriveste cel mai bine, nu trebuie decat sa va lasati imaginatia sa Lucrezia. Modelele de tort de Nunta Rosu pot simboliza pasiue, iubirea si dorinta dintre CEI Doi proaspat casatoriti. Tort de Nunta blush-Simbol al romantismului moderne de la acest început de mileniu modelele de tort de Nunta de culoare Rosie sunt la Moda dans acest an. Luarea unei decizii in privinta culorii tortului de Nunta poate fi foarte Complicata pentru majoritatea cuplurilor. Alegerea pe care o vom prezenta se adreseaza Exclusiv curajosilor iubitori de culozone Rosie: va prezentam o varietate de modele de tort de Nunta Rosu.

Alegerea unui modèle de tort de Nunta Rosu poate insemna un adevarat dezastru pentru unele cupluri, cand pentru altele poate fi Alegerea Perfecta! Celor incantati de aceasta idee le prezentam diverse modele de torturi de Nunta Rosu. In cazul in care va atrage ideea unui astfel de modèle de tort, Insa nu sunteti atat de curajosi incat sa optati pentru un tort dans totalitate Rosu, puteti alege un tort cu doar cateva detalii rosii, cum ar fi unele petale de Trandafir aruncate PE intReg tortul. Tort de Nunta Tango în Alb și Negru – combinația ideală între o eleganță Eterna și pasiune înflăcărată. Torturile de Nunta la Moda in 2018 sunt cu certitudine delicioase, datorita ingrédient entelor alese cu Atentie. Insa un singur lucru poate face un tort de Nunta sa IASA in evidenta mai mult decat orice altceva – acel ingrédient care nu trebuie sa lipseasca este numit “dragoste”. Torturile de Nunta la Moda in 2018 difera de la varietatea accentelor metalice, la interioare Pline de culoare, Dar, in cele DIN urma, cel mai important lucru in Alegerea tortului de Nunta potrivit este gustul delicios. Pentru a putea Lua o hotarare in CEEA CE priveste tortul Perfect, este importanta documentarea si degustarea mai multor tipuri, inainte de a Lua Decizia finala. Criteriul dupa care ne ghidam in acest an este Alegerea unei arome de Sezon. Daca Nunta mult asteptata are Loc Vara, este Ideal sa se opteze pentru o Aroma usoara, de exemplu CEA oferita de fructele de Sezon, PE cand prajiturile bogate in ciocolata sunt potrivite pentru Lunile mai Reci.

DIN fericire, dispunem de o varietate Bogata de idei in CEEA CE priveste torturile de Nunta la Moda in 2018. Pentru comenzile cu termenul de Executare mai mic de 2 zile, Compania își rezervå dreptul de a Majora prețul cu 20%. Vă rugăm să țineți cont de faptul, că tortul este un produs perisabil și, odată comandat, nu mai poate fi returnat. De coupable vă Rog să țineți cont de faptul că avem de-a face cu un produs Artizanal, executat Manual. Picturi, figurine, MODELE, Culori, nuanțe și, în General, orice Element de décor, poate varia în limite rezonabile pentru acest Tip de producție la Moda in anul 2018 predomina torturile cu Aroma de citrice. Dans cazul in care va incanta aceasta idee, Dar Aroma de lamaie nu este PE gustul Tau, un doua cea mai buna optiune este portocala. Poti ASOCIA oricand Crema de portocale cu glazura de ciocolata Alba. Tortul de nuntă Marble passion este mireasma diafană și jucăușă a unei iubiri pasionale.

Te rugăm să ne contactezi la 0752143843, să programăm o degustare, unde vom stabili detaliile.